Dark

Contact

Professionele Website Laten Maken?

Wil je een professionele website laten bouwen? Wij helpen je graag met een op maat gemaakte website. Hiermee bereik je je doelgroep, vergroot je je zichtbaarheid en onderscheid je jezelf online. Kies voor een website die niet alleen professioneel is, maar ook resultaten oplevert. Maak een high-five waardige indruk samen met ons; Hai5 Media!

Wij krijgen 5 sterren op Google

Hoe Gaan Wij Te Werk?

We geloven dat je online aanwezigheid een weerspiegeling moet zijn van je merkidentiteit, daarom streven we ernaar om je te helpen een professionele uitstraling te realiseren die jouw bedrijf recht doet. Onze werkwijze bestaat uit vier essentiële stappen. We luisteren naar uw wensen, stellen de juiste vragen en combineren onze expertise, materialen en creatieve vaardigheden om jouw media-uitingen tot leven te brengen.

kennismaking

Tijdens deze stap leren we uw bedrijf en doelen kennen. We voeren een gesprek om inzicht te krijgen in uw visie, waarden en gewenste resultaten.

Moodboard

Op basis van de verkregen informatie creëren wij een moodboard. Dit visuele hulpmiddel helpt bij het vastleggen van de wensen.

Realisatie

Na goedkeuring van het moodboard gaan we aan de slag met het afgesproken project en een efficiënte uitvoering van het project.

Afronden

Na het voltooien van de uitvoering en het verwerken van uw feedback, ronden we het project af. We leveren de afgesproken producten op.

Wat Kun Je verwachten?

Bij Hai5 Media gaan we verder dan alleen het bouwen van websites; we creëren digitale ervaringen die de essentie van jouw bedrijf vastleggen. Hier is wat je kunt verwachten wanneer je kiest voor een website bij ons:

Wij helpen je graag verder

Proffesioneel

Onze ontwerpers en ontwikkelaars werken samen om een website te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een visuele weergave is van jouw bedrijfsidentiteit.

Google vriendelijk

Een prachtige website heeft weinig waarde als mensen het niet kunnen vinden. Daarom zorgen we ervoor dat elke website die we maken geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Zelf te beheren

Jouw website, jouw controle. Wij geloven in empowerment, en met ons zelfbeheersysteem ben jij de kapitein van jouw digitale reis.

Pakketten

Eerste Webstap

Makkelijk zelf te beheren

Visueel Aantrekkelijk Responsive Design Doelgericht Interactie met Klanten Google Vriendelijk Standaard SEO-optimalisatie Makkelijk Beheer

Vanaf 699,-

Zakelijke Webboost

Premium website

Alles van "Eerste Webstap" Pakket Premium Webdesign Optimale User Experience Geavanceerde Integraties Uitgebreide SEO-optimalisatie Levendige Animaties E-commerce mogelijkheid

Vanaf 1.250,-

Website Wonders

Volledig maatwerk

Alles van "Zakelijke Webboost" Pakket Maatwerk Design Maatwerk intergraties Professionele (product)fotografie Top-tier SEO Onbeperkte Pagina's Multilingual Support

Vanaf 2.000,-

Waarom Zou Je De Website Bij Ons Laten Maken?

We verder gaan dan alleen technische aspecten. Wij brengen jouw visie tot leven met unieke ontwerpen die de essentie van jouw bedrijf vastleggen. We bouwen niet alleen websites; we creëren digitale ervaringen die indruk maken.

Onze websites zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook geoptimaliseerd voor succes. Met aandacht voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en doelgerichte functionaliteiten, bieden we de digitale fundering die jouw bedrijf nodig heeft om online te floreren.

Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we werken nauw met je samen om een website te creëren die aan al jouw verwachtingen voldoet. Met transparante communicatie en toegewijde ondersteuning, zijn wij jouw partner in digitale groei.

Veelgestelde vragen

Hoe Lang Duurt Het Om Een Website Te Ontwikkelen?

+

Dit hangt voornamelijk af van het type website. Een Eerste Webstap kan vaak in twee tot drie weken opgeleverd worden, een uniek ontworpen premium website kost al snel vier tot vijf weken om te ontwerpen en ontwikkelen.

Kunnen Jullie Mijn Bestaande Website Upgraden Of Herontwerpen?

+

Ja, we bieden diensten voor het upgraden en herontwerpen van bestaande websites. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe functies, het verbeteren van de gebruikerservaring of het bijwerken van het ontwerp, we hebben de expertise om uw website te verbeteren op basis van uw specifieke behoeften.

Hoe Zit Het Met Hosting En Domeinregistratie?

+

Wij bieden hosting pakketten aan voor jouw websites en we assisteren ook bij domeinregistratie, als dat nodig is. Als u ervoor kiest om uw website zelf te hosten, bieden wij de nodige ondersteuning en integratie om ervoor te zorgen dat uw website soepel draait op uw eigen hostinginfrastructuur. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden die vooraf besproken worden.

Bieden Jullie Onderhoudsdiensten Voor Websites?

+

Ja, we bieden onderhoudsdiensten voor websites om ervoor te zorgen dat uw site up-to-date blijft, veilig is en soepel blijft werken. Dit omvat regelmatige updates van software, beveiligingspatches, back-ups en algemeen onderhoud om de prestaties te optimaliseren

Zijn Er Extra Kosten Voor Functies Zoals E-Commerce Of Integraties?

+

Ja, de kosten voor functies zoals e-commerce of specifieke integraties kunnen variëren, afhankelijk van de complexiteit van de gewenste functies en de benodigde ontwikkelingstijd. We zullen transparant communiceren over eventuele extra kosten die verband houden met specifieke functies en ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent voordat we met de ontwikkeling beginnen.

Projecten die wij al gedaan hebben.

Laten we kennismaken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf kunnen transformeren en je een voorsprong kunnen geven in de digitale wereld.


    volgende

    ik wil graag met jullie werken aan:

    Meerdere opties mogelijk