Dark

Contact

Voor Bedrijven die Willen Uitblinken.

Of je nu op zoek bent naar videoproducties of fotografie, wij helpen je graag. Wij streven ernaar om jouw verhaal te vertalen naar beeld. Met onze op maat gemaakte diensten bereik je niet alleen jouw doelgroep, maar vergroot je ook jouw online zichtbaarheid en onderscheid je jezelf in stijl. Ontdek vandaag nog de kracht van videografie en fotografie.

Wij krijgen 5 sterren op Google

Hoe Gaan Wij Te Werk?

We geloven dat je online aanwezigheid een weerspiegeling moet zijn van je merkidentiteit, daarom streven we ernaar om je te helpen een professionele uitstraling te realiseren die jouw bedrijf recht doet. Onze werkwijze bestaat uit vier essentiële stappen. We luisteren naar uw wensen, stellen de juiste vragen en combineren onze expertise, materialen en creatieve vaardigheden om jouw media-uitingen tot leven te brengen.

kennismaking

Tijdens deze stap leren we uw bedrijf en doelen kennen. We voeren een gesprek om inzicht te krijgen in uw visie, waarden en gewenste resultaten.

Moodboard

Op basis van de verkregen informatie creëren wij een moodboard. Dit visuele hulpmiddel helpt bij het vastleggen van de wensen.

Realisatie

Na goedkeuring van het moodboard gaan we aan de slag met het afgesproken project en een efficiënte uitvoering van het project.

Afronden

Na het voltooien van de uitvoering en het verwerken van uw feedback, ronden we het project af. We leveren de afgesproken producten op.

Wat Kun Je verwachten?

Ontdek de mogelijkheden van onze video- en fotografiediensten. Bij Hai5 Media streven we naar visuele creaties die jouw verhaal tot leven brengen. Hier zijn enkele punten waar je op kunt rekenen:

Wij helpen je graag verder

Proffesioneel

Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering streven we naar professionaliteit in alle aspecten van onze dienstverlening.

Maatwerk

Onze diensten zijn aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen. We luisteren naar jouw wensen, bieden flexibele oplossingen en streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen.

Creatief

Ons team van ervaren videografen en fotografen is gepassioneerd om jouw verhaal te vertalen naar beeld. Verwacht creativiteit, innovatie en een onderscheidende visuele stijl.

Pakketten

Product Promotor

Voor je productlancering

Video's en foto's productlanceringen of promoties Video en beeldbewerking Inclusief apparatuur Onbeperkte aanpassingen Doelgericht Goede prijskwaliteit

Vanaf 400,-

Evenementen Vanger

Hoogtepunten vastleggen

Video- en fotografiedekking Videohoogtepunten Video en beeldbewerking Online galerij voor foto's Inclusief apparatuur Doelgericht Goede prijskwaliteit

Vanaf 600,-

Bedrijf in beeld

Promoot je bedrijf

Bedrijfsvideo voor promotie Bedrijfsfotografie Videobewerking Fotobewerking Voor commercieel gebruik Inclusief apparatuur Goede prijskwaliteit

Vanaf 800,-

Waarom Zou Je Een Video Bij Ons Laten Maken?

Ons getalenteerde team van videografen en fotografen beschikt over uitgebreide ervaring en vaardigheden in het vangen van onvergetelijke momenten. We begrijpen de kunst en wetenschap achter video en fotografie en leveren resultaten die getuigen van ons vakmanschap.

Bij Hai5 Media streven we naar vernieuwing en originaliteit in elk project. Of het nu gaat om het vertellen van jouw bedrijfsverhaal, het vastleggen van evenementen of het promoten van producten, we brengen een frisse en creatieve benadering die jouw visie tot leven brengt.

Wij begrijpen de waarde van jouw tijd en investering, en daarom zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige video- en fotografiediensten binnen de afgesproken termijnen. Hai5 Media is een partner die je kunt vertrouwen voor professionele en tijdige resultaten.

Projecten die wij al gedaan hebben.

Laten we kennismaken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf kunnen transformeren en je een voorsprong kunnen geven in de digitale wereld.


    volgende

    ik wil graag met jullie werken aan:

    Meerdere opties mogelijk