Dark

Contact

Hosting & onderhoud op maat!

We streven ernaar om jou een ongeëvenaarde ervaring te bieden op het gebied van webhosting en website-onderhoud. Onze aanpak is niet alleen gebaseerd op het leveren van standaard diensten, maar op het begrijpen van jouw unieke behoeften en het bieden van op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw visie en doelen.

Wij krijgen 5 sterren op Google

Wat Kun Je verwachten?

Bij Hai5 Media gaan we verder dan alleen het creëren van media-uitingen; we creëren digitale ervaringen die de essentie van jouw bedrijf vastleggen. Hier is wat je kunt verwachten wanneer je kiest voor ons:

Wij helpen je graag verder

Op maat

We geloven in een benadering die verder gaat dan one-size-fits-all. Met onze expertise en flexibele infrastructuur zorgen we ervoor dat je website optimaal presteert, ongeacht de omvang of complexiteit.

Gericht

Ons onderhoudsteam staat paraat om jou te voorzien van periodieke updates, beveiligingspatches en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw website altijd soepel en veilig draait.

Schaalbaar

Of je nu net begint of al een gevestigde online aanwezigheid hebt, onze hostingplannen zijn ontworpen om met je mee te groeien. We kunnen je gemakkelijk upgraden of aanpassen aan je behoeften, zonder gedoe of onderbrekingen.

Een indicatie krijgen van de kosten?

Hier onder kun je een indicatie krijgen van de kosten, de indicatie is in real-time te zien. Mocht je hiervoor een offerte willen aanvragen kan dit door op de knop te klikken die naar boven komt als je alles hebt ingevuld

Offerte aanvraag

Zodra we je offerte aanvraag hebben doorgenomen krijg je van ons een mail om een telefoongesprek in te plannen en het over je offerte aanvraag te hebben.

Wat moeten wij voor je regelen (Meerdere opties mogelijk)

Wat zijn punten die je belangrijk vind voor het onderhoud

Waar moeten de servers zich fysiek bevinden? Dit kan van invloed zijn op de prestaties, vooral als de doelgroep zich op een specifieke geografische locatie bevindt.

Overweeg je het gebruik van een CDN om statische inhoud te verspreiden en de laadtijd van de website te verbeteren?

Vereist de website een SSL-certificaat voor beveiligde communicatie? Aangeraden!

Is het nodig om snel te kunnen opschalen als het verkeer toeneemt? Hoe flexibel moet het hostingplan zijn?

Offerte aanvragen

€0,-

Jouw maandelijkse bedrag

Waarom Zou Je Jouw website bij ons laten hosten en onderhouden?

We luisteren naar jouw wensen en doelen en bieden op maat gemaakte oplossingen die daar perfect op aansluiten.

Met onze geavanceerde infrastructuur en deskundige team garanderen we maximale uptime en optimale prestaties voor jouw website.

Laat het technische werk aan ons over, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als mijn website down gaat?

+

We monitoren je website voortdurend en grijpen direct in als er zich problemen voordoen. Ons team werkt proactief om eventuele downtime tot een minimum te beperken.

Hoe vaak worden back-ups gemaakt van mijn website?

+

We maken regelmatig back-ups van je website, afhankelijk van je specifieke behoeften en voorkeuren. Deze back-ups worden veilig opgeslagen, zodat je altijd een herstelpunt hebt in geval van calamiteiten.

Kan ik mijn hostingplan upgraden als mijn website groeit?

+

Ja, absoluut! We begrijpen dat de behoeften van je website kunnen veranderen naarmate je bedrijf groeit. Daarom bieden we flexibele hostingplannen die kunnen worden aangepast aan jouw groeiende vereisten.

Websites die we al gemaakt hebben.

Laten we kennismaken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf kunnen transformeren en je een voorsprong kunnen geven in de digitale wereld.


    volgende

    ik wil graag met jullie werken aan:

    Meerdere opties mogelijk