Dark

Contact

Branding op Maat!

Bij ons draait branding niet alleen om beelden, het gaat om impact. Van opvallende logo's tot activerend marketingmaterialen. Laat je merk opvallen met onze unieke en op maat gemaakte grafische creaties.

Wij krijgen 5 sterren op Google

Hoe Gaan Wij Te Werk?

We geloven dat je online aanwezigheid een weerspiegeling moet zijn van je merkidentiteit, daarom streven we ernaar om je te helpen een professionele uitstraling te realiseren die jouw bedrijf recht doet. Onze werkwijze bestaat uit vier essentiële stappen. We luisteren naar uw wensen, stellen de juiste vragen en combineren onze expertise, materialen en creatieve vaardigheden om jouw media-uitingen tot leven te brengen.

kennismaking

Tijdens deze stap leren we uw bedrijf en doelen kennen. We voeren een gesprek om inzicht te krijgen in uw visie, waarden en gewenste resultaten.

Moodboard

Op basis van de verkregen informatie creëren wij een moodboard. Dit visuele hulpmiddel helpt bij het vastleggen van de wensen.

Realisatie

Na goedkeuring van het moodboard gaan we aan de slag met het afgesproken project en een efficiënte uitvoering van het project.

Afronden

Na het voltooien van de uitvoering en het verwerken van uw feedback, ronden we het project af. We leveren de afgesproken producten op.

Wat Kun Je verwachten?

Bij Hai5 Media gaan we verder dan alleen het creëren van media-uitingen; we creëren digitale ervaringen die de essentie van jouw bedrijf vastleggen. Hier is wat je kunt verwachten wanneer je kiest voor ons:

Wij helpen je graag verder

Proffesioneel

Van de eerste concepten tot het eindproduct, we handhaven professionele normen in elk stadium van het proces. Ons team zorgt ervoor dat deadlines worden nagekomen en dat jouw grafische behoeften worden behaald.

Klantgericht

Transparante communicatie staat bij ons centraal. We zorgen voor duidelijke lijnen van communicatie, waarbij we regelmatig updates delen over de voortgang van het project. Jouw feedback is van onschatbare waarde.

Maatwerk

Onze grafische ontwerpers zetten hun creativiteit in om op maat gemaakte beelden, logo's en designs te ontwikkelen die perfect aansluiten bij de kernwaarden en doelstellingen van jouw bedrijf.

Pakketten

Merk Magie

Branding pakket

Uniek logo-ontwerp Persoonlijke brandinggids Opvallende visitekaartjes Onbeperkte aanpassingen Op maat gemaakt Doelgericht Goede prijskwaliteit

Vanaf 300

Promotie Power

Marketingmateriaal

Posterontwerp Brochures die Spreken Flyerkracht in Handen Op maat gemaakt Onbeperkte aanpassingen Doelgericht Goede prijskwaliteit

Vanaf 400

Online Versterkt

Web- en Social Media

Website design Sociale Media Banners Voor alle platforms Ontwerp dat klikken uitlokt Onberpekte aanpassingen Doelgericht Goede prijskwaliteit

Vanaf 300

Waarom Zou Je Jouw Media Uitingen Bij Ons Laten Maken?

Ons team van ervaren grafisch ontwerpers beschikt over de expertise en de up-to-date kennis op het gebied van designprincipes, kleurenpsychologie en visuele trends. We begrijpen de nuances van effectieve communicatie door middel van beelden.

Geen twee merken zijn hetzelfde, en daarom nemen we een individuele aanpak bij elk project. We luisteren naar jouw specifieke behoeften, doelstellingen en visie, en leveren op maat gemaakte grafische oplossingen die perfect aansluiten bij de unieke identiteit van jouw merk.

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We bieden een betrouwbare service met duidelijke communicatie, regelmatige updates en openheid voor feedback. Ons doel is om niet alleen eenmalige klanten te hebben, maar langdurige partnerschappen op te bouwen op basis van vertrouwen en tevredenheid.

Veelgestelde vragen

Welke soorten grafische ontwerpdiensten bieden jullie aan?

+

Wij bieden een breed scala aan grafische ontwerpdiensten, waaronder logo-ontwerp, branding, marketingmateriaal, verpakkingsontwerp, illustraties en meer. Of het nu gaat om het creëren van een volledig nieuwe visuele identiteit of het aanpassen van bestaande elementen, we hebben de expertise om aan diverse behoeften te voldoen.

Bieden jullie revisies aan als ik niet tevreden ben met het initiële ontwerp?

+

Ja, zeker! We begrijpen dat jouw visie centraal staat. Daarom bieden we een bepaald aantal revisierondes aan, zodat je de kans hebt om feedback te geven en aanpassingen te verzoeken. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Hoe lang duurt het voordat mijn grafisch project wordt voltooid?

+

De doorlooptijd van een project kan variëren op basis van de complexiteit en omvang ervan. Voor kleinere projecten streven we naar een snelle turnaround en levering binnen enkele dagen. Grotere projecten kunnen meer tijd in beslag nemen, maar we zullen altijd duidelijke deadlines vaststellen en regelmatige updates verstrekken.

Websites die we al gemaakt hebben.

Laten we kennismaken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf kunnen transformeren en je een voorsprong kunnen geven in de digitale wereld.


    volgende

    ik wil graag met jullie werken aan:

    Meerdere opties mogelijk